Valdybos prisistatymas, naujienos

Valdybos prisistatymas, naujienos

Noriu padėkoti valdybos vardu už pasitikėjimą. 2018-01-30 VĮ Registrų centras įregistravo valdybą – Rimantė Jurevičienė, Irena Jaudegienė, Evaldas Damazas, ir mane Saulių Martinkų kaip pirmininką. Penktojo nario nepavyko registruoti kadangi Arvydas Plesevičius 2018-01-12 pateikė raštišką atsisakymą.

Stengsimės pateisinti visų lūkesčius, įvesti skaidrumą visiems aktualioje finansinėje dalyje.

Informuoju, kad Alyvų g. kelio projektas pajudėjo, nes iki šių metų vasario 1 d. vadovaudamiesi 2017 m. kovo 7 d. finansavimo sutartimi Nr. AS-244 turėjome pervesti pinigines lėšas. Projekto suma 64690 Eur (įskaičiuojama ir sodų bendrijos ‘Šilko gija’ indėlis). Tokią pačią dalį prisidės ir savivaldybė. 129380 Eur suma yra projekto lubos, viešųjų pirkimų metu, tikimės sulaukti konkurencingų pasiūlymų. Kai tik bus paskelbtas viešasis pirkimas, patalpinsiu skelbimo nuorodą. Prašome informacija pasidalinti su suinteresuotomis įmonėmis, kad sulauktume kuo didesnio pasiūlymų skaičiaus.

Po viešųjų pirkimų projekto suma bus tikslinama, šiai dienai nuo kiekvieno sklypo pervedėme po 204.09 Eur.

Raginame narius, kurie nesumokėjo už kelio projektą, turi kitų skolų suskubti tai padaryti, nes šiai dienai mes visai nebeturime lėšų netgi sniegui valyti.

Iš anksto dėkojame.

Pirmininkas Saulius Martinkus

Parašykite komentarą